El Hierro

Hoe u overtochten vanuit El Hierro naar Tenerife kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen El Hierro en Tenerife, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Naviera Armas. De Valverde naar Los Cristianos ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 2 uur 20 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze El Hierro Tenerife overtocht tussen Valverde and Los Cristianos.

El Hierro Tenerife Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van El Hierro naar Tenerife

Over El Hierro:

El Hierro is het kleinste en meest zuidwestelijke van de Spaanse Canarische eilanden, gelegen voor de noordwestkust van Afrika.

Het eiland biedt een meer ontspannen sfeer dan de andere Canarische Eilanden als gevolg van de geringe bevolkingsdichtheid, waardoor het een ideale rustige vakantie. Het is niet zonder zijn fascinerende culturele geschiedenis van beide, met name het museum in Valverde waarin alle aspecten van het landelijke leven op het eiland, evenals de plaats van de legendarische heilige boom die op miraculeuze wijze verstrekt water aan de inheemse Bimbaches vitrines.

Ook, als een UNESCO Geopark, El Hierro heeft een indrukwekkend landschap bestaande uit dramatische kliffen en een weelderige jeneverbes bos, dat is de thuisbasis van de ernstig bedreigde hierroreuzenhagedis.

Vanuit de haven van Valverde aan de noordoostelijke kust, zijn er ferry routes voorzien bijna elke dag naar Los Cristianos op Tenerife, een stadje dat bekend staat om onder andere haar prachtige zandstranden.

Over Tenerife:

Van de Canarische Eilanden is Tenerife het grootste en bekendste. Het heeft een kustlijn van 350 km en trekt jaarlijks meer 10 miljoen bezoekers.

De voornaamste reden dat mensen op Tenerife neerstrijken is de zon die het hele jaar schijnt. Hierdoor is de kust van Tenerife de populairste winterzon bestemming van de Britten.

Naast de fantastische stranden en zonneschijn heeft deze plek nog veel meer te bieden, waaronder ravijnen, klippen, bossen en zelfs fossielen van pre-historische dieren. Er bestaat geen twijfel dat elke bezoeker met een onvergetelijke ervaring Tenerife zal verlaten.