Eiland van Man

Hoe u overtochten vanuit Eiland van Man naar Engeland kunt boeken

Er zijn 2 veerboot routes tussen Eiland van Man en Engeland, met een gecombineerde 25 afvaarten per week. Steam Packet biedt 2 routes, Douglas naar Heysham gaat 13 keer per week & Douglas naar Liverpool ongeveer 12 keer wekelijks.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Eiland van Man naar Engeland.

Eiland van Man Engeland Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Eiland van Man naar Engeland

Over Eiland van Man:

Het eiland Man is een eiland in de Ierse Zee tussen Groot Brittannië en Ierland en is een Brits Kroonbezit.

Het eiland is gezegend met een omvangrijke kustlijn, adembenemende landschappen en onaangetaste stranden. Vanwege de ligging vlakbij de andere Britse Eilanden en Engeland is Man een perfect bestemming voor een ontspannende vakantie of weekendje weg met de familie.

Over Engeland:

Engeland is het grootste en dichtst bevolkte van de vier landen die samen het Verenigd Koninkrijk vormen. Het is de regio in het midden en zuiden van het Verenigd Koninkrijk en wordt begrensd door Schotland in het noorden en Wales in het westen.

Engeland kan opgedeeld worden in Noord-Engeland, de Midlands en Zuid-Engeland. In het zuiden ligt Londen, hoofdstad en financieel en cultureel centrum.