Egeïsche eilanden

Hoe u overtochten vanuit Egeïsche eilanden naar Ikaria kunt boeken

Er is geen tekort aan overtochten van Egeïsche eilanden naar Ikaria. Er zijn 2 Veermaatschappijen met een gecombineerd aanbod van 11 Veerboot Routes die Fournoi naar Agios Kirikos & Evdilos, Pythagorio naar Agios Kirikos, Fournoi naar Agios Kirikos & Evdilos, Vathi naar Agios Kirikos & Evdilos, Chios naar Agios Kirikos & Evdilos, Limnos (Myrina) naar Agios Kirikos & Evdilos, Mytilene naar Agios Kirikos & Evdilos, Chios naar Agios Kirikos & Evdilos, Limnos (Myrina) naar Agios Kirikos & Evdilos & Mytilene naar Agios Kirikos & Evdilos verbinden met andere havens.

De snelste route tussen Egeïsche eilanden en Ikaria is Fournoi naar Agios Kirikos, met een vaartijd van ongeveer 20 minuten. Met zo veel routes in de aanbieding maken we het eenvoudig om alle soortgelijke routes in een klik te vergelijken, zodat u zo eenvoudig mogelijk kunt vinden wat u zoekt.

Egeïsche eilanden Ikaria Kaart

Klik voor Kaart

Over Egeïsche eilanden:

De Egeïsche eilanden zijn gelegen aan de Egeïsche Zee, tussen de zuid- en oostkant van het vasteland van Griekenland en de westkant van Turkije.

De uitgestrekte gebied omvat de Cycladen, de Dodekanesos, de Noord-Egeïsche Eilanden, de Saronische eilanden, Sporaden, Kreta en de Ionische Eilanden en Euboea. De eilandengroep bestaat uit een aantal van de meest populaire vakantiebestemmingen zoals Kreta, Lemnos, Lesbos, Chios, Samos en Rhodos.

De Egeïsche eilanden worden vaak gezien als het belangrijkste kenmerk van de Griekse cultuur en traditie. In aanvulling op de duidelijke aantrekkingskracht van de zon en zand, worden de bezoekers aangetrokken door de traditionele dorpen van witgekalkte huizen, evenals de indrukwekkende monumenten van de grote prehistorische beschaving die hier bloeide.

Ferries zijn de belangrijkste manier van reizen rond de eilanden en vormen een handige wijze van vervoer in de regio.

Over Ikaria:

Ikaria is een Grieks eiland in de Noord-Egeïsche Zee gelegen ten westen van Samos en ten zuiden van Chios.

In tegenstelling tot sommige andere Griekse eilanden is Ikaria met een ontspannen en weinig opdringerig toerisme haar tradities en bevolking trouw gebleven.

Naast de zanderige kiezelstranden en natuurlijke schoonheid staat Ikaria ook bekend als het Griekse ouderdomseiland omdat inwoners gemiddeld tien jaar langer leven dan in de rest van West-Europa.