Duitsland

Hoe u overtochten vanuit Duitsland naar Litouwen kunt boeken

Er zijn 3 veerboot routes tussen Duitsland en Litouwen, met een gecombineerde 16 afvaarten per week. TT Line biedt 2 routes, Travemunde naar Klaipeda gaat 6 keer per week & Rostock naar Klaipeda ongeveer 3 keer wekelijks. DFDS Seaways biedt 1 Route, Kiel naar Klaipeda die 7 keer wekelijks gaat.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Duitsland naar Litouwen.

Duitsland Litouwen Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Duitsland naar Litouwen

Over Duitsland:

Duitsland is een land in Centraal-Europa en is de voornaamste economische en politieke macht in Europa. De grootste stad is hoofdstad Berlijn.

Het stereotyperende in verband brengen van Duitsland met bier heeft voornamelijk te maken met de Beierse cultuur terwijl Duitsland in zijn geheel een gevarieerd land met vele historische regio's, ontspannen sfeer en internationale culturen is. De diversiteit is ook te zien in het landschap; een lange kustlijn in het noorden en de alpen in het zuiden.

Over Litouwen:

Litouwen is een Baltische staat in Noord-Europa en wordt begrensd door Letland, Wit-Rusland, Polen en de Russische exclave Kaliningrad en heeft in het westen een kust aan de Oostzee.

Litouwen is de grootste van de drie Baltische staten, maar de 40 km lange zanderige kustlijn is de kortste van alle landen aan de Oostzee. Net als haar Baltische buurlanden heeft Litouwen veel voor natuurliefhebbers. Van dichte bossen en heuvels tot prachtige blauwe meren en rivieren.