Algerije

Hoe u overtochten vanuit Algerije naar Spanje kunt boeken

Er zijn 4 veerboot routes tussen Algerije en Spanje, met een gecombineerde 10 afvaarten per week. Balearia biedt 1 Route, Mostaganem naar Valencia die 3 keer wekelijks gaat. Algerie Ferries biedt 3 routes, Oran naar Barcelona gaat 1 keer per week, Algiers naar Alicante ongeveer 3 keer wekelijks & Oran naar Alicante ongeveer 3 keer wekelijks.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Algerije naar Spanje.

Algerije Spanje Kaart

Klik voor Kaart

Over Algerije:

Algerije is het grootste land van Afrika met een kustlijn met uitzicht op de Middellandse Zee en een interieur onder de Sahara woestijn die bezaaid is met schilderachtige ruïnes.

Ooit de thuisbasis van een groot aantal rijken en dynastieën, Algerije biedt nu een divers cultureel erfgoed en een overvloed aan fascinerende historische bezienswaardigheden. Er zijn hele Romeinse steden, boeiende musea en bruisende medina om ontdekken.

De hoofdstad Algiers wordt gekenmerkt door witte gebouwen oprijzen uit de zee, bestaande uit zowel een moderne en oude gedeelte. Echter, opvallende kenmerk van de stad en de meest bezochte attractie is de enorme Casbah, of 'burcht', met zijn doolhof van smalle straatjes en spectaculaire Ottomaanse paleizen.

Algerije is ideaal gelegen voor het varen naar Zuid-Europa, en met meerdere havens langs de 1600 kilometer lange kustlijn, is er een schat van veerdiensten. De meeste routes over de Middellandse Zee hebben een relatief lange reistijd, dus zorg ervoor dat je een comfortabele hut aan boord reserveert.

Over Spanje:

Spanje is een mooi en divers land op het Iberische Schiereiland in het zuidwesten van Europa.

Voor een land dat bekend staat om haar stranden en geografische en culturele diversiteit is Spanje voor veel toeristen vaak een verrassende bestemming. Dit exotische land heeft het werkelijk allemaal. Van groene weilanden en valleien tot besneeuwde bergen en woestijnachtige gebieden in het zuiden. Het is dan ook geen wonder dat Spanje derde is op de lijst van meest favoriete bestemmingen.