Aegadian Islands

Hoe u overtochten vanuit Aegadian Islands naar Italië kunt boeken

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Aegadian Islands naar Italië. De havens van 3 havens in Aegadian Islands worden per boot verbonden met 0 havens in Italië.

Er zijn een gecombineerd 39 dagelijkse overtochten en een selectie van 6 Veerboot Routes verzorgd door 2 Veermaatschappijen waaronder Liberty Lines Fast Ferries & Siremar, met de kortste vaartijd van ongeveer 10 minuten (Favignana naar Levanzo).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Aegadian Islands and Italië een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Aegadian Islands Italië Kaart

Klik voor Kaart

Over Aegadian Islands:

De Egadische Eilanden of de Egadi eilanden zoals lokaal bekend, zijn een archipel van kleine bergachtige eilanden aan de Middellandse Zee, voor de noordwestkust van Sicilië in Italië met een totale oppervlakte van ongeveer 38 vierkante kilometer.

De Egadische eilandengroep bestaat uit Favignana (het belangrijkste eiland en ook de grootste en drukste), Levanzo (klein en rustig) en Marettimo (het verste gelegen eiland van het vasteland), evenals de kleinere eilanden van formica en Maraone gelegen tussen Levanzo en het vasteland van Italië.

Deze archipel is een land van wonderen en als gevolg van een zeer lage bevolkingsdichtheid en wenselijk mediterrane klimaat, de Egadische groep is een perfecte locatie voor liefhebbers van rust en ongerepte natuur.

Met een van de mooiste zee-bedden ter wereld en een overvloed van multi-gekleurde fauna en flora, de eilanden van de Egadische eiland groep zijn adembenemende.

Reizen vanaf de Egadische Eilanden per boot is mogelijk via Sicilië en het vasteland, afhankelijk van de tijd van het jaar.

Over Italië:

Italië is een laarsvormig land, gelegen aan de Middellandse Zee, Tyrreense Zee, Ionische Zee en Adriatische Zee.

Italië staat op de vijfde plek van meeste bezochte landen ter wereld en bezit meer UNESCO werelderfgoederen dan elk ander land. Hoewel Rome, Milaan, Venetië en Florence de populairste bestemmingen zijn, is het vanwege de enorme kunst-, cultuur- en literatuurcollecties uit verschillende historische periodes en regio's onmogelijk om te zeggen wat de interessantste locatie is.