Rotterdam

Hoe boekt u een Veerboot naar Rotterdam

Met onze Veerboot naar Rotterdam gids heeft u alle benodigde informatie om uw overtocht naar Nederland te plannen.

Met één snelle en eenvoudig zoekopdracht vergelijkt onze unieke tarief vergelijkingstool talloze veerdiensten van alle beschikbare veermaatschappijen rond uw gewenste vertrektijd, alsmede overtochten naar andere bestemmingen in de omgeving van Rotterdam. Zo garanderen wij dat u over alle benodigde informatie beschikt bij het maken van de beste keuze!

Het enige wat u hoeft te doen is de relevante informatie op onze 'Zoek en boek' in te voeren en op zoek te klikken om verder te gaan.

Veerboten naar Rotterdam

Klik voor Kaart

Veerboot naar Rotterdam Alternatieven

Rotterdam Veerdiensten

 • P&O Ferries Hull naar Rotterdam
  • 7 Afvaarten / Week 11 uur
  • Prijsaanvraag

Veerboot naar Rotterdam klantenrecensies

 • "Overtocht Hull-Rotterdam"

  Mijn dochter en vriend hebben gebruik gemaakt van de Hull-Rotterdam dienst. Zij waren zeer te spreken over de boot, hut en faciliteiten aan bord. Alles prima, netjes en genoeg ruimte in de hut. Ikzelf heb samen met mijn vrouw gebruik gemaakt van de overtocht Calais-Dover-Calais. Prima service van Direct ferries en P&O tijdens het boeken en inchecken. Wij hebben ook gebruik mogen maken van een promotie voucher tijdens de overtocht, was prima (alleen geen alcohol :-( Op de terug weg waren wij op tijd en werd dus gervaagd of wij met een eerdere boot mee wilden varen! Waren nog eerder thuis ;-) Wij hebben ook met 2 honden gereisd. Was allemaal prima en snel geregeld. De boten tussen Calais en Dover (van P&O) zijn wat ouder en niet zo schoon meer, maar voor de korte tijd dat je erop zit, prima. Ook prima faciliteiten aan bord. Enige opmerking is dat wij helaas een boot moesten delen met een aantal bussen vol Franse schoolkninderen - erg egoistische mensen. That's it. Verder erg tevreden.

  'Martin' reisde per boot Veerboot naar Rotterdam met P&O Ferries aan boord de Pride of Hull

  Lees meer Lees minder
 • "Vanuit Hull naar huis."

  We waren met de auto ruim vóór tijd bij de ferry, maar konden niettemin meteen aan boord en dat vond ik een heel groot pluspunt. Nog ver voordat de boot afmeerde zaten we al aan tafel in de brasserie, waar we prima gegegeten hebben. Daarna naar de ruime hut met de al even ruime douche. Het enige jammere was het slechte matras van het tweepersoonsbed; niet te hard of te zacht, nee, gewoon een matras met iets wat ooit een vering was geweest. Nu was het gewoon een kuil.

  'Herman' reisde per boot Veerboot naar Rotterdam met P&O Ferries aan boord de Pride of Rotterdam

  Lees meer Lees minder
 • "ervaring trip Hull naar Rotterdam - aankomst 24-mei-2014"

  Het was een zeer druk bezette boot, echter alles liep vlot en georganiseerd. De toegang tot de eetzaal was vlot geregeld en bediening was ondanks de drukte ook prima. Enige minpuntje was dat de Tandoori Chicken meer saus was en zeer weinig stukjes kip. Dat kan echter ook gelegen hebben aan voorgangers die iets gretiger waren met de kip en de saus voor een ander hebben gelaten... Inschepen en verlaten schip ook vlot geregeld. Al bij al, na een drukke werkweek voor mijzelf ... was dit een aangename reiservaring. Bedankt

  'Rudi Cuypers' reisde per boot Veerboot naar Rotterdam met P&O Ferries aan boord de Pride of Rotterdam

  Lees meer Lees minder
 • "Ervaring."

  Eigenlijk weinig op aan te merken. De mensen die je te woord stonden waren beleefd en behulpzaam. Het was een prettige overtocht.

  'Anonieme' reisde per boot Veerboot naar Rotterdam met P&O Ferries aan boord de Pride of Rotterdam

  Lees meer Lees minder