Malmo

Hoe boekt u een Veerboot naar Malmo

Gebruik Direct Ferries om uw Veerboot naar Malmo in Zweden te vergelijken en tegen het beste tarief te boeken.

Met onze vergelijkingstool vergelijkt u met één snelle en eenvoudig zoekopdracht alle veerdiensten naar Malmo, inclusief alle beschikbare alternatieven.

Het enige wat u hoeft te doen is de vertrekhaven te kiezen voor uw overtocht naar Malmo, het aantal personen, en op zoek te klikken om verder te gaan.

Veerboten naar Malmo

Klik voor Kaart

Veerboot naar Malmo Alternatieven

Malmo Veerdiensten

 • Finnlines Travemunde naar Malmo
  • 19 Afvaarten / Week 8 uur 45 min
  • Prijsaanvraag

Veerboot naar Malmo klantenrecensies

 • "Slechte tot geen bereikbare klantenservice, ook niet per email"

  Nooit zal ik meer boeken via Direct Ferries ! De overtocht was prima, maar om je boeking te beheren of te wijzigen was een complete ramp, slecht en onprofessioneel. 1e keer geboekt en betaald via Visacard, maar bij wijzigen leek Visacard ineens niet te werken. Visa bevestigde ons dat het niet aan onze kaart lag. Hoe we ook in contact probeerde te komen met Direct Ferries, nergens werd op gereageerd. Dagen ben ik hier mee bezig geweest. Bellen was niet mogelijk, klacht indienen werd niet op gereageerd...te lang verhaal om uit te leggen hoe het uiteindelijk is gelukt.

  'Anonieme' reisde per boot Veerboot naar Malmo met Finnlines

  Lees meer Lees minder
 • "Malmö "

  Prima overtocht om uitgerust op de bestemming aan te komen

  'Anonieme' reisde per boot Veerboot naar Malmo met Finnlines

  Lees meer Lees minder
 • "Feitelijk is het korter."

  Het is 8 - 10 uur rijden naar Zweden. Dan ben je wel aan een tukje toe. Je kunt ook aan het begin van de avond afrijden naar Travemünde en daarna op de boot slapen. Het is all-in net zo duur als doorrijden en je wint een dag! Ik kwam aan de Burlöv kant van Malmö aan: bij de poort van Lund, met een open snelweg naar Stockholm. Kortom: een uitstekend alternatief voor een vakantie start.

  'Lambert' reisde per boot Veerboot naar Malmo met Finnlines

  Lees meer Lees minder
 • "Goed alternatief"

  Een goed alternatief voor een tocht naar Zweden. Iets minder luxe, maar je komt niets tekort. Voor iedereen voor wie de overtocht alleen geldt als vervoer en niet als een leuke ervaring.

  'Anonieme' reisde per boot Veerboot naar Malmo met Finnlines

  Lees meer Lees minder