Italië - Griekenland: 20% korting met Minoan Lines

Datum: 01 dec 2020 11:41 Bron: Minoan Lines

Italië - Griekenland: 20% korting met Minoan Lines

Begin nu met het plannen van uw volgende vakantie en bespaar 20% op uw overtocht Italië - Griekenland met deze geweldige vroegboekkorting!

Deze aanbieding is geldig op alle Minoan Lines afvaarten in 2021.
Gaat u van Ancona - naar Igoumenitsa, Corfu of Patras?

Vergelijk nu routes, dienstregelingen en prijzen met Direct Ferries en vind de overtocht die het beste bij uw plannen past!
Plan je volgende vakantie met een gerust hart: met Minoan Lines kun je jouw ticket kosteloos wijzigen of annuleren tot 30 april 2021*.

Wacht niet langer om de beste beschikbaarheid te krijgen voor de door u gewenste overtocht en boek voor 31 maart 2021 om te besparen.


Let op: De algemene voorwaarden zijn van toepassing. Afhankelijk van beschikbaarheid. Aanbod geldt voor een beperkt aantal tickets. Boekingen kunnen worden gewijzigd (er kunnen kosten van toepassing zijn), maar kunnen niet worden gerestitueerd in geval van annulering. Aanbieding geld alleen voor nieuwe online boekingen. Aanbod kan ten allen tijden worden ingetrokken. *Tickets kunnen kosteloos gewijzigd en geannuleerd worden bij Minoan Lines, tot 30/04/2021. Vanaf 01/05/2021 kunnen tickets worden gewijzigd (er kunnen toeslagen van toepassing zijn), maar worden ze niet terugbetaald in geval van annulering. Houd er rekening mee dat Direct Ferries te allen tijde wijzigings- en annuleringskosten in rekening kan brengen, volgens de gebruikelijke voorwaarden.

Meer nieuws over veerboot overtochten van directferries.be

EXCLUSIEF! Oostzee: tot 35% KORTING met Tallink Silja

Datum: 08 september 2020 Bron: Tallink Silja

Haal het meeste uit deze EXCLUSIEVE AANBIEDING en bespaar op je volgende Tallink Silja-overtocht!