Een overtocht met P&O Ferries

Datum: 28 apr 2020 00:00 Bron: P&O Ferries

Een overtocht met P&O Ferries

P&O Ferries is een van de grootste veerbootmaatschappijen van het Verenigd Koninkrijk, met een enorme vloot van schepen en veerdiensten naar Frankrijk, België, Nederland, Ierland, Engeland en Noord-Ierland. De maatschappij vierde in 2012 haar 175ste verjaardag.

De veerroute Dover-Calais van P&O Ferries biedt u het hele jaar door de meest flexibele en voordeligste manier om het Kanaal over te steken. U dagelijks kiezen uit verschillende overtochten.

Vanuit Nederland of België kunt u in Rotterdam of Zeebrugge de veerboot nemen naar Hull. Ervaar een gemakkelijke, stressvrije overtocht naar het noorden van Engeland.

De reguliere veerdiensten van P&O Ferries Irish Sea verbinden Dublin met Liverpool. Kies voor de kortste en snellere verbinding tussen Schotland en Noord-Ierland voor een overtocht vanuit Cairnryan of Troon naar Larne.

De vele faciliteiten aan boord van de P&O Ferries schepen geven u als passagier een waar 'vakantiegevoel'. Zo komt u helemaal uitgerust en ontspannen aan op uw bestemming.

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van P&O Ferries bekijken en P&O Ferries veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van P&O Ferries bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.


Meer nieuws over veerboot overtochten van directferries.be

COVID-19 Reisinformatie

Datum: 14 mei 2020 Bron: Direct Ferries

Vanwege de aanhoudende pandemie, ontvangen we veel groter aantal vragen dan normaal. Om zoveel mogelijk klanten zo snel mogelijk te kunnen helpen, moesten we de telefoonlijnen van onze klantenservice tijdelijk sluiten en alle vragen per e-mail afhandelen. Gebruik ons online contactformulier voor vragen aan de klantenservice.