Pozzuoli
Procida
Veerboten naar Gulf of Napoli
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Pozzuoli naar Procida Veerboot

De Pozzuoli Procida veerdienst verbindt Italië met Gulf of Napoli en wordt momenteel aangeboden door 4 veermaatschappijen. Medmar varen tot maximaal 4 keer per dag, Caremar 3 keer per dag, Caremar 6 keer per week & de veerdienst van Ippocampo vaart tot maximaal 5 keer per dag.

Er is een totaal van 13 overtochten per dag op de Pozzuoli Procida route tussen Italië en Gulf of Napoli en met 4 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Italië naar Gulf of Napoli.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Pozzuoli naar Procida?

De reistijd per veerboot van Pozzuoli naar Procida is ongeveer 28m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Pozzuoli naar Procida?

De prijs van de ferry overtocht van Pozzuoli naar Procida kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Pozzuoli naar Procida is 60 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Pozzuoli naar Procida?

Er zijn 4 populaire veerbootmaatschappijen voor Pozzuoli naar Procida. Dit zijn
  • Medmar
  • Caremar
  • Caremar
  • Ippocampo

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Pozzuoli naar Procida?

Boek overtochten van Pozzuoli naar Procida via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Pozzuoli en Procida?

De afstand van Pozzuoli naar Procida is ongeveer 6 zeemijlen.

Pozzuoli Gids

Pozzuoli is een stad op de Brandende schiereiland en is gelegen in de provincie Napels in de Italiaanse regio Campania. Pozzuoli is erg belangrijk geweest tijdens de Griekse en Romeinse tijd, en zijn geschiedenis is nog steeds zichtbaar in alle uithoeken van de stad. Deze stad is ook bekend om het vreemde fenomeen genaamd Bradyseïsme: de vulkanische activiteit, gedreven door de druk van ondergrondse gassen, waardoor de stad stijgt en daalt ten opzichte van de zeespiegel.

Een van de belangrijkste attracties in de stad is de Macellum van Pozzuoli, vroeger een markt gebouw van de Romeinse kolonie. Het gebouw werd voor het eerst opgegraven in de 18e eeuw, en de een standbeeld van Serapis werd ontdekt. Het gebouw wordt ten onrechte aangemerkt als serapeum van de stad of de Tempel van Serapis. De boulevard is een van de meest bezochte plaatsen in de stad en is het centrum van Phlegraean nachtleven. Op de boulevard vindt u bars, restaurants, pizzeria's, ijssalons en de coolste clubs.

Vanuit de haven van de stad vertrekken schepen naar Ischia, Casamicciola en Procida.


Procida Gids

De Italiaanse eiland Procida is een klein eiland gelegen in de baai van Napels, in het zuiden van het land. Procida is gelegen tussen het vasteland en het grotere eiland Ischia en heeft een meer authentieke gevoel dan de toeristische eilanden Capri en Ischia. Aan de noordoostelijke kust van het eiland is de belangrijkste stedelijke hub, Procida Porto, waar de veerboten aanleggen en kleine bussen vertrekken om te reizen rond wegennet van het eiland. Het oudste deel van de schikking is op een defensieve hoge landtong. De rest van het eiland is vrij bebouwd, maar er is ook veel kleinschalige landbouw produceert groenten en fruit. Residentiële woningen kan worden gevonden over het hele eiland, maar aan de zuidkant van Procida is een andere meer geconcentreerd nederzetting, genaamd Chiaiolella. Een kleine gebogen eilandje, genaamd Vivara, ligt langs Procida; en is nu een natuurreservaat.

Veerboten naar Ischia maken een tussenstop in Procida. Er zijn zowel snelle als langzame diensten, en sommige vertrekken vanuit een andere haven in Napels, genaamd Mergellina, wat handig is voor het Italiaanse spoorwegnet. Procida wordt ook bediend door veerboten van Pozzuoli, de nabijgelegen stad op het vasteland.


Pozzuoli naar Procida Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 15/07/2024 en 21/07/2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Medmar 07:35 08:15 40 minuten di, wo, do, vr, za
Ippocampo 08:30 09:00 30 minuten Alledaags
Caremar (Hydrofoil) 08:50 09:10 20 minuten Alledaags
Ippocampo 09:55 10:25 30 minuten Alledaags
Caremar 10:15 10:45 30 minuten Alledaags
Medmar 10:25 11:05 40 minuten Alledaags
Ippocampo 12:25 12:55 30 minuten Alledaags
Medmar 12:40 13:20 40 minuten Alledaags
Caremar 14:00 14:25 25 minuten Alledaags
Medmar 15:50 16:30 40 minuten Alledaags
Ippocampo 17:35 18:05 30 minuten Alledaags
Medmar 18:20 19:00 40 minuten Alledaags
Caremar 19:00 19:30 30 minuten Alledaags
Ippocampo 20:00 20:30 30 minuten Alledaags
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.