Zweden

Hoe u overtochten vanuit Zweden naar Letland kunt boeken

Er zijn 2 veerboot routes tussen Zweden en Letland, met een gecombineerde 16 afvaarten per week. Stena Line biedt 1 Route, Nynashamn naar Ventspils die 12 keer wekelijks gaat. Tallink Silja biedt 1 Route, Stockholm naar Riga die 4 keer wekelijks gaat.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Zweden naar Letland.

Zweden Letland Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Zweden naar Letland

Over Zweden:

Zweden is een land in Scandinavië in Noord-Europa. Het grenst aan Noorwegen en Finland en is middels een brug/tunnel verbonden met Denemarken.

Zweden is geweldig voor een vakantie in de buitenlucht. Elke zomer komen veel toeristen voor een eenzame wandeltocht van hut naar hut in de prachtige bergen.

Tevens heeft Zweden 14 UNESCO werelderfgoederen, die bijdragen aan de cultuur, geschiedenis en kunst. Ga naar Stockholm en zie daar; het verleden, het heden en de toekomst van Zweden.

Over Letland:

Letland is een Europees land aan de Oostzee en wordt begrensd door Estland in het noorden, Rusland in het oosten, Wit-Rusland in het zuidoosten en Litouwen in zuiden.

Letland is een zeer compact land en heeft 500 km aan zandstrand, niet ver gelegen van zowel historische stadjes met barok en jugendstil gebouwen evenals hoofdstad Riga en 6 UNESCO werelderfgoederen.