Turkije

Hoe u overtochten vanuit Turkije naar Dodekanesos kunt boeken

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Turkije naar Dodekanesos. De havens van 5 havens in Turkije worden per boot verbonden met 6 havens in Dodekanesos.

Er zijn een gecombineerd 93 wekelijkse overtochten en een selectie van 9 Veerboot Routes verzorgd door 4 Veermaatschappijen waaronder Dodecanese Flying Dolphins, Sea Dreams, Bodrum Express & Dentur Avrasya, met de kortste vaartijd van ongeveer 20 minuten (Kas naar Kastelorizo).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Turkije and Dodekanesos een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Turkije Dodekanesos Kaart

Klik voor Kaart

Over Turkije:

Turkije is een staat die zowel in Azië als in Europa ligt. Veruit het grootste gedeelte van het land ligt in Azië. Het land heeft een kust aan de Middellandse Zee in het zuiden, de Egeïsche Zee in het westen en de Zwarte Zee in het noorden.

Gelegen op een kruispunt van civilisaties heeft Turkije een overvloed aan oude ruïnes en gebouwen. Van de eerste nederzetting in Anatolia, tot de marmeren ruïnes van honderden steden, tempels en monumenten die door de oude Grieken en Romeinen zijn achtergelaten.

Over Dodekanesos:

De Dodekanesos is een groep van 12 grote en talloze kleinere eilanden in het zuidoosten van de Egeïsche Zee, in het zonnigste hoekje van Griekenland, niet ver van de westkust van Turkije.

Het eiland heeft kristalheldere wateren, zand- en kiezelstranden, Byzantijnse en middeleeuwse monumenten en unieke traditionele nederzettingen. De historische hoofdstad, Rhodes, heeft niet alleen stranden in de aanbieding, maar is ook een magnifieke oude stad die vol staat met prachtige, goed behouden middeleeuwse schatten.