Tunesië

Hoe u overtochten vanuit Tunesië naar Sicilië kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Tunesië en Sicilië, verzorgd door 2 Veermaatschappijen – Grandi Navi Veloci & Grimaldi Lines. De Tunis naar Palermo ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 11 uur 30 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Tunesië Sicilië overtocht tussen Tunis and Palermo.

Tunesië Sicilië Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Tunesië naar Sicilië

Over Tunesië:

Tunesië is het noordelijkste gelegen land van Afrika, grenzend aan Algerije in het westen, Libië in het zuidoosten en de middellandse zee in het noorden en westen.

Tunesië is dankzij de zanderige Middellandse Zeekust met frisse zeewind en jasmijngeur een erg populaire strandvakantiebestemming in de zomer. Maar Tunesië heeft veel meer te bieden. Van de typische suikerhuisjes tot de oude ruïnes en de glooiende duinen van de Sahara. Tunesië is een ware fusie van alles dat Noord-Afrika te bieden heeft.

Over Sicilië:

Sicilië is het grootste eiland in het hart van de Middellandse Zee, gelegen bij het zuidelijkste punt van Italië en is tevens een regio van Italië.

Gelegen op de plek waar Oost, West, Afrika en Europa bij elkaar komen. Sicilië is het kruispunt van Mediterraanse culturen. Het verleden onder buitenlands bewind heeft een fascinerende combinatie van Griekse tempels, Normandische kerken en Barok paleizen achtergelaten. Samen met de wonderlijke natuur en lange warme seizoenen maakt dit bijna het hele jaar door een zeer aantrekkelijke bestemming van Sicilië.