Spanje

Hoe u overtochten vanuit Spanje naar Sardinië kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Spanje en Sardinië, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Grimaldi Lines. De Barcelona naar Porto Torres ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 12 uur.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Spanje Sardinië overtocht tussen Barcelona and Porto Torres.

Spanje Sardinië Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Spanje naar Sardinië

Over Spanje:

Spanje is een land op het Iberisch Schiereiland en wordt in het zuiden en oosten begrenst door de Middellandse Zee.

Dankzij het geweldige weer, de geografische ligging, mooie kustlijn en het gevarieerde landschap is Spanje één van de populairste vakantiebestemmingen ter wereld.

In hoofdstad Madrid lopen alle bochtige straatjes richting het centrum van de stad. Terwijl de favoriete toeristenbestemming Barcelona bekend staat om de geweldige kunst van Gaudí.

Over Sardinië:

Het Italiaanse Sardinië is het op een na grootste eiland in de Middellandse Zee gelegen ten zuiden van Corsica.

Sardinië is een eiland met verleidelijke witte zandstranden en turquoise zee, maar zonder de herrie en stress van het Italiaanse vasteland. Zelfs landinwaarts is het landschap adembenemend; Beboste bergen, enige valleien en vrolijke schapen en vee.