Spanje

Hoe u overtochten vanuit Spanje naar Formentera kunt boeken

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Spanje naar Formentera. De havens van 2 havens in Spanje worden per boot verbonden met 1 haven in Formentera.

Er zijn een gecombineerd 94 dagelijkse overtochten en een selectie van 5 Veerboot Routes verzorgd door 5 Veermaatschappijen waaronder Balearia, Trasmapi, Aquabus, Mediterranea Pitiusa & Trasmapi Car, met de kortste vaartijd van ongeveer 25 minuten (Ibiza naar Formentera).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Spanje and Formentera een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Spanje Formentera Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Spanje naar Formentera

Over Spanje:

Spanje is een land op het Iberisch Schiereiland en wordt in het zuiden en oosten begrenst door de Middellandse Zee.

Dankzij het geweldige weer, de geografische ligging, mooie kustlijn en het gevarieerde landschap is Spanje één van de populairste vakantiebestemmingen ter wereld.

In hoofdstad Madrid lopen alle bochtige straatjes richting het centrum van de stad. Terwijl de favoriete toeristenbestemming Barcelona bekend staat om de geweldige kunst van Gaudí.