Sicilië

Hoe u overtochten vanuit Sicilië naar Sardinië kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Sicilië en Sardinië, verzorgd door 2 Veermaatschappijen – Grimaldi Lines & Tirrenia. De Palermo naar Cagliari ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 12 uur 1 minuut.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Sicilië Sardinië overtocht tussen Palermo and Cagliari.

Sicilië Sardinië Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Sicilië naar Sardinië

Over Sicilië:

Sicilië is een regio in Italië en een eiland in de Middellandse Zee, gescheiden van het vasteland door de smalle Straat van Messina.

De lange geschiedenis van buitenlandse overheersing van de Grieken tot de Romeinen, Arabieren, Noormannen en Aragonezen resulteert in een gevarieerde cultuur met enorm veel te zien, proeven en horen.

Daarnaast maken ook de schitterende wateren en bergen een dramatische indruk.

Over Sardinië:

Het Italiaanse Sardinië is het op een na grootste eiland in de Middellandse Zee gelegen ten zuiden van Corsica.

Sardinië is een eiland met verleidelijke witte zandstranden en turquoise zee, maar zonder de herrie en stress van het Italiaanse vasteland. Zelfs landinwaarts is het landschap adembenemend; Beboste bergen, enige valleien en vrolijke schapen en vee.