Samos

Vergelijk overtochten van Samos eiland naar Cycladen

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Samos eiland naar Cycladen. De havens van 2 Havens in Samos eiland worden per boot verbonden met 4 Havens in Cycladen.

Er zijn een gecombineerd 21 dagelijkse overtochten en een selectie van 7 ferry routes verzorgd door 2 Veermaatschappijen waaronder SeaJets en Hellenic Seaways, met de kortste vaartijd van ongeveer 3 uur 40 minuut (Mykonos).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Samos eiland and Cycladen een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Samos eiland Cycladen Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Samos eiland naar Cycladen

Over Samos eiland:

Samos is een Grieks eiland in de Oost-Egeïsche Zee, gelegen ten zuiden van Chios en ten noorden van Patmos en de Dodekanesos.

In de oudheid was Samos een uitzonderlijk rijke en machtige stadstaat, bekend om haar wijngaarden en wijn productie.
Tegenwoordig wordt Samos vaak gezien als één van de mooiste Helleense eilanden. Mensen komen hier voor de witte zandstranden, pittoreske dorpjes, vissershavens en plaatselijk gemaakte wijnen.

Over Cycladen:

De Cycladen zijn een archipel van meer dan 220 eilanden in het zuidelijke deel van de Egeïsche Zee. Santorini en Mykonos zijn de bekendste eilanden van de groep.

De Cycladen zijn exact wat men verwacht van een Griekse eilanden: kale rotsachtige eilanden versierd met spierwitte kubisme dorpjes op de heuvels die over de diepblauwe zee uitkijken, omzoomd door fantastische stranden. Een waar paradijs op aarde!