Polen

Hoe u overtochten vanuit Polen naar Bornholm kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Polen en Bornholm, verzorgd door 2 Veermaatschappijen – Polferries & TT Line. De Swinoujscie naar Ronne ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 6 uur.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Polen Bornholm overtocht tussen Swinoujscie and Ronne.

Polen Bornholm Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Polen naar Bornholm

Over Polen:

Polen is een land in Midden-Europa. In het westen wordt het begrensd door Duitsland, in het zuiden door Tsjechië en Slowakije, in het oosten door Litouwen, Wit-Rusland en Oekraïne en in het noorden door de Oostzee en de Russische exclave Kaliningrad.

Sinds de toetreding tot de EU is het toerisme in Polen sterk toegenomen. Internationale reizigers komen naar Polen vanwege de rijke cultuur, adembenemende historische plekken en prachtige landschappen. Polen is zo'n land dat voor elk wat wils heeft.

Over Bornholm:

Bornholm is een Deens eiland in het hart van de Baltische Zee, ten westen van de Ertholmene eilanden, in de buurt van de kust van Zweden en Polen.

De zonnigste bestemming van Denemarken heft een trage tempo, kleurrijke en vruchtbaar, waardoor het bijzonder populair is bij kunstenaars. En met bijna 2000 uren zon per jaar, het is een geweldige eiland uitje, ongeacht het seizoen. Bornholm is ook uniek, zowel in de cultuur als het landschap. Het is de enige plek in het land waar u langs rotsige kusten met witte stranden kunt wandelen, en het heeft een sterke traditie van kunst en kunstnijverheid.

Gezien de centrale ligging aan de Oostzee, Bornholm is gemakkelijk per boot bereikbaar vanaf een paar landen. Er zijn veel routes om uit te kiezen, vanaf het vasteland; Duitsland of Zweden, beide bediend door een van de oudste veerbootmaatschappijen van Denemarken.