Pantelleria eiland

Hoe u overtochten vanuit Pantelleria eiland naar Sicilië kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Pantelleria eiland en Sicilië, verzorgd door 2 Veermaatschappijen – Liberty Lines Fast Ferries & Siremar. De Pantelleria naar Trapani ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 2 uur 10 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Pantelleria eiland Sicilië overtocht tussen Pantelleria and Trapani.

Pantelleria eiland Sicilië Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Pantelleria eiland naar Sicilië

Over Pantelleria eiland:

Pantelleria is een Italiaans eiland in Het Kanaal van Sicilië, in de Middellandse Zee, ten zuidwesten van Sicilië. Hoewel het dichter bij de kust van Tunesië dan Sicilië ligt is Pantelleria het grootste eiland dat bij Sicilië hoort.

Hoewel Pantelleria in het verleden onderworpen is geweest aan veel verschillende civilisaties, waarvan Arabische invloeden als meest herkenbare, heerst er tegenwoordig een overduidelijke Siciliaanse cultuur.

De gemengde cultuur, heuvelachtige landschap, uitgedoofde vulkaan en platteland trekken steeds meer en meer toeristen naar het eiland.

Over Sicilië:

Sicilië is het grootste eiland in het hart van de Middellandse Zee, gelegen bij het zuidelijkste punt van Italië en is tevens een regio van Italië.

Gelegen op de plek waar Oost, West, Afrika en Europa bij elkaar komen. Sicilië is het kruispunt van Mediterraanse culturen. Het verleden onder buitenlands bewind heeft een fascinerende combinatie van Griekse tempels, Normandische kerken en Barok paleizen achtergelaten. Samen met de wonderlijke natuur en lange warme seizoenen maakt dit bijna het hele jaar door een zeer aantrekkelijke bestemming van Sicilië.