Noord Ierland

Hoe u overtochten vanuit Noord Ierland naar Engeland kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Noord Ierland en Engeland, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Stena Line. De Belfast naar Liverpool Birkenhead ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 8 uur.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Noord Ierland Engeland overtocht tussen Belfast and Liverpool Birkenhead.

Noord Ierland Engeland Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Noord Ierland naar Engeland

Over Noord Ierland:

Noord-Ierland maakt deel uit van het Verenigd Koninkrijk en het ligt op het eiland Ierland. Noord-Ierland grenst in het zuidwesten aan de Republiek Ierland.

Noord-Ierland heeft een overvloed aan inspirerende locaties, prachtige landschappen en vriendelijke mensen. Elke regio in N-Ierland heeft distinctieve kenmerken en heeft veel te bieden. In de hoofdstad Belfast, de geboorteplaats van de Titanic, staat 's werelds grootste Titanic museum, de Titanic Belfast Visitor Experience, waar u het verhaal achter de Titanic kunt ontdekken.

Over Engeland:

Engeland is het grootste en dichtst bevolkte van de vier landen die samen het Verenigd Koninkrijk vormen. Het is de regio in het midden en zuiden van het Verenigd Koninkrijk en wordt begrensd door Schotland in het noorden en Wales in het westen.

Engeland kan opgedeeld worden in Noord-Engeland, de Midlands en Zuid-Engeland. In het zuiden ligt Londen, hoofdstad en financieel en cultureel centrum.