Nieuw-Zeeland

Hoe u overtochten vanuit Nieuw-Zeeland naar Stewart Island kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Nieuw-Zeeland en Stewart Island, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Stewart Island Experience. De Bluff naar Oban (Stewart Island) ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 1 uur.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Nieuw-Zeeland Stewart Island overtocht tussen Bluff and Oban (Stewart Island).

Nieuw-Zeeland Stewart Island Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Nieuw-Zeeland naar Stewart Island

Over Nieuw-Zeeland:

Nieuw-Zeeland bestaat uit twee grote eilanden - het Noorder- en het Zuidereiland, en vele kleinere eilanden en is daarmee qua afmeting ongeveer even groot als Japan en Groot-Brittannië. Het heeft echter een inwonersaantal van maar 4,3 miljoen en dat betekent dat grote delen van het land zeer dun bevolkt zijn.

Het landschap is zeer divers en spectaculair en is een van de voornaamste toeristen attracties. Toeristen worden gelokt door de door gletsjers gevormde bergen, meren, stranden en thermale bronnen. Vanwege de geografische ligging is veel van Nieuw-Zeeland's flora en fauna uniek en zorgt voor adembenemende panorama's en uitzichten.

Het is niet verrassend dat Nieuw-Zeeland jarenlang 'God's eigen land' genoemd werd.