Marokko

Hoe u overtochten vanuit Marokko naar Italië kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Marokko en Italië, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Grandi Navi Veloci. De Tanger Med naar Genua ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 57 uur.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Marokko Italië overtocht tussen Tanger Med and Genua.

Marokko Italië Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Marokko naar Italië

Over Marokko:

Marokko is een land in het noorden van Afrika aan de kust van de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan, grenzend aan Ceuta, Melilla, Algerije en de Westelijke Sahara.

Ondanks de jarenlange koloniale heerschappij van de Fransen en Spanjaarden heerst nog steeds de traditionele islamitische cultuur. De mix van het exotische en bekende, en de diversiteit van het landschap zorgen voor een uniek belevenis.

Over Italië:

Italië is een laarsvormig land, gelegen aan de Middellandse Zee, Tyrreense Zee, Ionische Zee en Adriatische Zee.

Italië staat op de vijfde plek van meeste bezochte landen ter wereld en bezit meer UNESCO werelderfgoederen dan elk ander land. Hoewel Rome, Milaan, Venetië en Florence de populairste bestemmingen zijn, is het vanwege de enorme kunst-, cultuur- en literatuurcollecties uit verschillende historische periodes en regio's onmogelijk om te zeggen wat de interessantste locatie is.