Marokko

Hoe u overtochten vanuit Marokko naar Frankrijk kunt boeken

Er zijn 3 veerboot routes tussen Marokko en Frankrijk, met een gecombineerde 8 afvaarten per week. Balearia biedt 1 Route, Nador naar Sète die 1 keer per week gaat. Grandi Navi Veloci biedt 2 routes, Nador naar Sète gaat 1 keer per week & Tanger Med naar Sète ongeveer 3 keer wekelijks. La Meridionale biedt 1 Route, Tanger Med naar Marseille die 3 keer wekelijks gaat.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Marokko naar Frankrijk.

Marokko Frankrijk Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Marokko naar Frankrijk

Over Marokko:

Marokko is een land in het noorden van Afrika aan de kust van de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan, grenzend aan Ceuta, Melilla, Algerije en de Westelijke Sahara.

Ondanks de jarenlange koloniale heerschappij van de Fransen en Spanjaarden heerst nog steeds de traditionele islamitische cultuur. De mix van het exotische en bekende, en de diversiteit van het landschap zorgen voor een uniek belevenis.

Over Frankrijk:

Frankrijk is al 20 jaar een van de populairste vakantiebestemmingen ter wereld en is geografisch een van de meest diverse landen van Europa.

In Frankrijk gaat het niet allen om de Eiffeltoren en de glimlach van Mona Lisa; Zelfs de prachtige dorpjes, beeldschone weilanden met lavendel en wijngaarden zijn nog maar het topje van de ijsberg wat attracties betreft. Dit is een land dat altijd iets nieuws te bieden heeft.