Lesbos

Hoe u overtochten vanuit Lesbos naar Samos eiland kunt boeken

Er zijn 2 veerboot routes tussen Lesbos en Samos eiland, met een gecombineerde 4 afvaarten per week. Hellenic Seaways biedt 2 routes, Mytilene naar Vathi gaat 3 keer per week & Mytilene naar Karlovassi ongeveer 1 keer per week.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Lesbos naar Samos eiland.

Lesbos Samos eiland Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Lesbos naar Samos eiland

Over Lesbos:

Lesbos is het op twee na grootste Griekse eiland, gelegen in het noord-oosten en een van de zonnigste eilanden van de Egeïsche Zee.

Lesbos is een divers en compact eiland met een overvloedige natuur, onaangetaste stranden, versteende bossen en archeologische monumenten, maar het beste aan Lesbos dat het niet zo overspoeld wordt door toeristen als sommige van de andere Griekse eilanden.

Over Samos eiland:

Samos is een eiland met een prachtige unieke natuur gelegen in de Oost-Egeïsche Zee, met Chios in het noordwesten en de Dodekanesos in het zuiden.

Samos is een relatief groot eiland met talloze historische sites die over het hele eiland verspreid liggen. De charmante groene bergen creëren een unieke betoverende sfeer. De eindeloze wijngaarden en prachtige kust met witte zandstranden maken Samos tot een heerlijke bestemming.