Lesbos

Hoe u overtochten vanuit Lesbos naar Ikaria kunt boeken

Er zijn 2 veerboot routes tussen Lesbos en Ikaria, met een gecombineerde 2 afvaarten per week. Hellenic Seaways biedt 2 routes, Mytilene naar Agios Kirikos gaat 1 keer per week & Mytilene naar Evdilos ongeveer 1 keer per week.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Lesbos naar Ikaria.

Lesbos Ikaria Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Lesbos naar Ikaria

Over Lesbos:

Lesbos is het op twee na grootste Griekse eiland, gelegen in het noord-oosten en een van de zonnigste eilanden van de Egeïsche Zee.

Lesbos is een divers en compact eiland met een overvloedige natuur, onaangetaste stranden, versteende bossen en archeologische monumenten, maar het beste aan Lesbos dat het niet zo overspoeld wordt door toeristen als sommige van de andere Griekse eilanden.

Over Ikaria:

Ikaria is een Grieks eiland in de Noord-Egeïsche Zee gelegen ten westen van Samos en ten zuiden van Chios.

In tegenstelling tot sommige andere Griekse eilanden is Ikaria met een ontspannen en weinig opdringerig toerisme haar tradities en bevolking trouw gebleven.

Naast de zanderige kiezelstranden en natuurlijke schoonheid staat Ikaria ook bekend als het Griekse ouderdomseiland omdat inwoners gemiddeld tien jaar langer leven dan in de rest van West-Europa.