La Palma

Hoe u overtochten vanuit La Palma naar Spanje kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen La Palma en Spanje, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Trasmediterranea. De Santa Cruz de La Palma naar Cadiz ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 63 uur.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze La Palma Spanje overtocht tussen Santa Cruz de La Palma and Cadiz.

La Palma Spanje Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van La Palma naar Spanje

Over La Palma:

La Palma, de parel van de Canarische Eilanden, is het meest noordwestelijk gelegen eiland van de groep. Net als de andere Canarische Eilanden is La Palma een vulkanisch eiland en heeft het het actiefste vulkanisme.

La Palma eigent zich extreem goed voor wandelvakanties. De honderden kilometers aan voetpaden leiden u langs bergen en vulkanen, stranden en regenwouden, kleine dorpjes en adembenemende panorama's.

Over Spanje:

Spanje is een mooi en divers land op het Iberische Schiereiland in het zuidwesten van Europa.

Voor een land dat bekend staat om haar stranden en geografische en culturele diversiteit is Spanje voor veel toeristen vaak een verrassende bestemming. Dit exotische land heeft het werkelijk allemaal. Van groene weilanden en valleien tot besneeuwde bergen en woestijnachtige gebieden in het zuiden. Het is dan ook geen wonder dat Spanje derde is op de lijst van meest favoriete bestemmingen.