La Graciosa

Hoe u overtochten vanuit La Graciosa naar Lanzarote kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen La Graciosa en Lanzarote, verzorgd door 2 Veermaatschappijen – Biosfera Express & Lineas Maritimas Romero. De La Graciosa (Caleta del Sebo) naar Orzola ferry overtocht opereert dagelijks met een geplande vaartijd van ongeveer 25 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze La Graciosa Lanzarote overtocht tussen La Graciosa (Caleta del Sebo) and Orzola.

La Graciosa Lanzarote Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van La Graciosa naar Lanzarote

Over Lanzarote:

Lanzarote zowel het noordelijkste als oostelijkste én op drie na grootste eiland van de Canarische Eilanden, gelegen in de Atalantische Oceaan.

Door de vulkaanuitbarstingen in de 18e en 19e eeuw heeft het eiland een spectaculair uiterlijk. De witte zandstranden en heldere wateren staan in mooi contrast met het prachtige vulkaanlandschap. Het Nationale Park, dat in de omgeving van de uitbarstingen ligt, is nu één van de grootste attracties van het eiland.