Kefalonia

Hoe u overtochten vanuit Kefalonia naar Italië kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Kefalonia en Italië, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Ventouris Ferries. De Sami naar Bari ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 18 uur.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Kefalonia Italië overtocht tussen Sami and Bari.

Kefalonia Italië Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Kefalonia naar Italië

Over Kefalonia:

Kefalonia is het grootste van de Ionische Eilanden, gelegen in het westen van Griekenland. Er heerst een mild klimaat en heeft prachtige stranden.

Sinds het in de jaren tachtig populair geworden is onder toeristen ontvangt Kefalonia niet alleen bezoekers uit Griekenland en Europa, maar uit de hele wereld. Het is goed ontwikkeld en kan de toestroom van toeristen in het hoogseizoen makkelijk aan.

De film 'Captain Corelli's Mandolin' werd op het eiland opgenomen, waardoor het eiland nog bekender geworden is.

Er zijn twee veerhavens op het eiland (Sami en Poros). Hierdoor is Kefalonia ideaal gelegen om verder te kunnen reizen naar andere Griekse eilanden.

Over Italië:

Italië is een laarsvormig land, gelegen aan de Middellandse Zee, Tyrreense Zee, Ionische Zee en Adriatische Zee.

Italië staat op de vijfde plek van meeste bezochte landen ter wereld en bezit meer UNESCO werelderfgoederen dan elk ander land. Hoewel Rome, Milaan, Venetië en Florence de populairste bestemmingen zijn, is het vanwege de enorme kunst-, cultuur- en literatuurcollecties uit verschillende historische periodes en regio's onmogelijk om te zeggen wat de interessantste locatie is.