Italië

Hoe u overtochten vanuit Italië naar Tremiti Eilanden kunt boeken

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Italië naar Tremiti Eilanden. De havens van 4 havens in Italië worden per boot verbonden met 2 havens in Tremiti Eilanden.

Er zijn een gecombineerd 39 wekelijkse overtochten en een selectie van 5 Veerboot Routes verzorgd door 3 Veermaatschappijen waaronder Tirrenia, NLG & Gruppo Armatori Garganici, met de kortste vaartijd van ongeveer 50 minuten (Termoli naar San Domino (Tremiti)).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Italië and Tremiti Eilanden een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Italië Tremiti Eilanden Kaart

Klik voor Kaart

Over Italië:

Italië heeft de meeste UNESCO werelderfgoederen ter wereld. Het staat samen met Griekenland bekend als de geboorteplaats van de westerse cultuur.

Vol met schone kunsten en monumenten heeft bijna elk Italiaans dorp wel een aantal interessante locaties. Van de Romeinse ruïnes, Byzantijnse steden en meesterwerken uit de renaissance tot straatjes met kinderkopjes, prachtige kerken en adembenemende stranden; Italië biedt unieke ervaring die nooit overschat kunnen worden.

Over Tremiti Eilanden:

De Tremititische Eilanden is een prachtig archipel bestaande uit vijf eilanden en ligt in de Adriatische Zee, ten noorden van het schiereiland Gargano.

San Domingo, het grootste eiland, heeft een oppervlakte van maar 1,3 vierkante kilometer en wordt ook wel 'De groene parel van de Adriatische Zee' genoemd. Het is sterkst ontwikkelde eiland van het archipel en heeft het enige zandstrand binnen de Tremitische Eilanden. San Domingo is bij toeristen absoluut het populairste eiland.