Italië

Hoe u overtochten vanuit Italië naar Kefalonia kunt boeken

Er zijn 2 veerboot routes tussen Italië en Kefalonia, met een gecombineerde 3 afvaarten per week. Ventouris Ferries biedt 1 Route, Bari naar Sami die 1 keer per week gaat. Red Star Ferries biedt 1 Route, Brindisi naar Sami die 2 keer wekelijks gaat.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Italië naar Kefalonia.

Italië Kefalonia Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Italië naar Kefalonia

Over Italië:

Italië heeft de meeste UNESCO werelderfgoederen ter wereld. Het staat samen met Griekenland bekend als de geboorteplaats van de westerse cultuur.

Vol met schone kunsten en monumenten heeft bijna elk Italiaans dorp wel een aantal interessante locaties. Van de Romeinse ruïnes, Byzantijnse steden en meesterwerken uit de renaissance tot straatjes met kinderkopjes, prachtige kerken en adembenemende stranden; Italië biedt unieke ervaring die nooit overschat kunnen worden.

Over Kefalonia:

Als u op zoek bent naar een voorbeeld van de sereen Griekse levensstijl op een eiland is Kefalonia uw bestemming. Kefalonia is het grootste van de Ionische Eilanden in West-Griekenland.

Het eiland diende als filmset voor 'Captain Corelli's Mandolin' en is sindsdien niet veel veranderd (buiten dat haar populariteit heeft toegenomen). Het behoudt een overvloed aan merkwaardige charme.

Het is een eiland en prachtige wateren en stranden zijn altijd in de buurt op Kefalonia.