Ionische Eilanden

Hoe u overtochten vanuit Ionische Eilanden naar Kefalonia kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Ionische Eilanden en Kefalonia, verzorgd door 2 Veermaatschappijen – Kefalonian Lines & Levante Ferries. De Ithaka (Pisaetos) naar Sami ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 20 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Ionische Eilanden Kefalonia overtocht tussen Ithaka (Pisaetos) and Sami.

Ionische Eilanden Kefalonia Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Ionische Eilanden naar Kefalonia

Over Ionische Eilanden:

De Ionische eilanden zijn een Griekse eilandengroep in de Ionische Zee langs de Westkust van Griekenland. Tot de groep behoren zeven voorname alsook een aantal kleinere eilanden.

De Ionische eilanden zijn een populaire vakantiebestemming en staan bekend om hun zandstranden, kristalheldere wateren, prachtige architectuur, charmante dorpjes en beeldschone platteland. Elk van de Ionische eilanden heeft zijn eigen afzonderlijke karakter.

Over Kefalonia:

Als u op zoek bent naar een voorbeeld van de sereen Griekse levensstijl op een eiland is Kefalonia uw bestemming. Kefalonia is het grootste van de Ionische Eilanden in West-Griekenland.

Het eiland diende als filmset voor 'Captain Corelli's Mandolin' en is sindsdien niet veel veranderd (buiten dat haar populariteit heeft toegenomen). Het behoudt een overvloed aan merkwaardige charme.

Het is een eiland en prachtige wateren en stranden zijn altijd in de buurt op Kefalonia.