Guernsey

Hoe u overtochten vanuit Guernsey naar Engeland kunt boeken

Er zijn 2 veerboot routes tussen Guernsey en Engeland, met een gecombineerde 13 afvaarten per week. Condor Ferries biedt 2 routes, Guernsey naar Poole gaat 7 keer per week & Guernsey naar Portsmouth ongeveer 6 keer wekelijks.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Guernsey naar Engeland.

Guernsey Engeland Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Guernsey naar Engeland

Over Guernsey:

Het eiland Guernsey ligt in het Kanaal en vormt samen met Alderney, Sark en enkele kleinere eilanden het baljuwschap van Guernsey.

Guernsey geniet meer zonuren in vergelijking tot het Verenigd Koninkrijk. Vanwege het milde klimaat zijn buitenactiviteiten zoals een bezoek aan de prachtige stranden, wandelingen langs de klippen en eiland-hoppen naar andere eilanden zeer aantrekkelijk.

Over Engeland:

Engeland is het grootste en dichtst bevolkte van de vier landen die samen het Verenigd Koninkrijk vormen. Het is de regio in het midden en zuiden van het Verenigd Koninkrijk en wordt begrensd door Schotland in het noorden en Wales in het westen.

Engeland kan opgedeeld worden in Noord-Engeland, de Midlands en Zuid-Engeland. In het zuiden ligt Londen, hoofdstad en financieel en cultureel centrum.