Great Karimun Island

Hoe u overtochten vanuit Great Karimun Island naar Singapore kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Great Karimun Island en Singapore, verzorgd door 2 Veermaatschappijen – Majestic Fast Ferry & Sindo Ferry. De Tanjung Balai naar Harbourfront Centre ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 1 uur 40 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Great Karimun Island Singapore overtocht tussen Tanjung Balai and Harbourfront Centre.

Great Karimun Island Singapore Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Great Karimun Island naar Singapore

Over Singapore:

Singapore, in Zuidoost-Azië, is een stadstaat gelegen op het zuidelijkste punt van het Maleisisch schiereiland.

Met een landoppervlak van ongeveer 710 vierkante kilometer is Singapore het kleinste land in de regio en een van de kleinste landen ter wereld. Hoewel het een klein land is is Singapore vanwege haar vrijhandel en efficiënte arbeidskracht een sterke aanwezigheid op de wereldmarkt.

Singapore is een bruisende wereldstad met veel hoogbouw, tuinarchitectuur en geschiedenisrijke stadsdistricten. Met een harmonieuze mix van cultuur, cuisine, kunst en architectuur is Singapore rijk aan contrast en kleur. In werkelijkheid zult u merken dat Singapore aspecten van zowel het Oosten als Westen op vele interessante manieren verpersoonlijkt.