Engeland

Hoe u overtochten vanuit Engeland naar Noord Ierland kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Engeland en Noord Ierland, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Stena Line. De Liverpool Birkenhead naar Belfast ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 8 uur.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Engeland Noord Ierland overtocht tussen Liverpool Birkenhead and Belfast.

Engeland Noord Ierland Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Engeland naar Noord Ierland

Over Engeland:

Engeland bestaat uit de centrale en zuidelijke delen van Groot Brittannië, liggend in de Noord Atlantische Oceaan. Het land is het grootste van de vier "thuislanden" die samen het Verenigd Koninkrijk vormen en omvat tevens meer dan 100 eilanden, waaronder Wight en de Scilly-eilanden.

Londen is de hoofdstad van zowel Engeland als het Verenigd Koninkrijk. De grootse en gevarieerde metropool is een wereldstad op gebied van financiën, cultuur en mode.

Over Noord Ierland:

Noord Ierland is een van de vier gebieden van het Verenigd Koninkrijk. Het ligt op het Ierse eiland en grenst in het zuiden en westen aan de Republiek Ierland.

Of het nu de welvarende en bruisende stad Belfast en het verhaal van de Titanic is, de betoverende Giant's Causeway rotsformatie of de rijke cultuur en architectuur van de oude stad Derry is, Noord-Ierland heeft voor elk wat wils.