Engeland

Hoe u overtochten vanuit Engeland naar Ierland kunt boeken

Er zijn 2 veerboot routes tussen Engeland en Ierland, met een gecombineerde 20 afvaarten per week. P&O Irish Sea biedt 1 Route, Liverpool naar Dublin die 6 keer wekelijks gaat. Stena Line biedt 1 Route, Liverpool Birkenhead naar Belfast die 14 keer wekelijks gaat.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Engeland naar Ierland.

Engeland Ierland Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Engeland naar Ierland

Over Engeland:

Engeland bestaat uit de centrale en zuidelijke delen van Groot Brittannië, liggend in de Noord Atlantische Oceaan. Het land is het grootste van de vier "thuislanden" die samen het Verenigd Koninkrijk vormen en omvat tevens meer dan 100 eilanden, waaronder Wight en de Scilly-eilanden.

Londen is de hoofdstad van zowel Engeland als het Verenigd Koninkrijk. De grootse en gevarieerde metropool is een wereldstad op gebied van financiën, cultuur en mode.

Over Ierland:

Ierland is een eiland in het noordwesten van Europa en is onderverdeeld in de Republiek Ierland en Noord-Ierland, dat deel uitmaakt van het Verenigd Koninkrijk.

Dublin, de hoofdstad van de Republiek Ierland, is gesticht door Vikingen en is tegenwoordig een populaire toeristenbestemming met attracties zoals de Guinness brouwerij. Ook andere graafschappen, zoals Kerry en Galway, zijn populaire bestemmingen.