Engeland

Hoe u overtochten vanuit Engeland naar Eiland van Wight kunt boeken

Er zijn 4 veerboot routes tussen Engeland en Eiland van Wight, met een gecombineerde 76 afvaarten per dag. Red Funnel biedt 1 Route, Southampton naar Cowes die 18 keer dagelijks gaat. Wightlink biedt 3 routes, Portsmouth naar Fishbourne gaat 25 keer per dag, Lymington naar Yarmouth ongeveer 16 keer dagelijks & Portsmouth Harbour naar Ryde ongeveer 17 keer dagelijks.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Engeland naar Eiland van Wight.

Engeland Eiland van Wight Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Engeland naar Eiland van Wight

Over Engeland:

Engeland bestaat uit de centrale en zuidelijke delen van Groot Brittannië, liggend in de Noord Atlantische Oceaan. Het land is het grootste van de vier "thuislanden" die samen het Verenigd Koninkrijk vormen en omvat tevens meer dan 100 eilanden, waaronder Wight en de Scilly-eilanden.

Londen is de hoofdstad van zowel Engeland als het Verenigd Koninkrijk. De grootse en gevarieerde metropool is een wereldstad op gebied van financiën, cultuur en mode.

Over Eiland van Wight:

Het eiland Wight ligt in Het Kanaal, vlakbij de zuidkust van Engeland en is het grootste eiland van Engeland.

Wight biedt een verscheidenheid aan dingen om te doen, van het bekendste landmerk, The Needles met vuurtoren, tot de bekroonde stranden, of een daguitstapje om de kustlijn vanaf zee te bekijken. Wight is een perfecte plek om van de rust en natuur te genieten.