Portsmouth naar Fishbourne Veerboot

De Portsmouth Fishbourne veerdienst verbindt Engeland met Eiland van Wight. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Wightlink. De veerdienst gaat maximaal 25 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 45 minuten.

Portsmouth Fishbourne vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Portsmouth - Fishbourne Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Portsmouth Fishbourne tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Portsmouth Fishbourne boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Portsmouth Fishbourne Veerboot klantenrecensies

 • "Wight Link"

  Gezellige, snelle verbinding tussen Isle of Wight en Portsmouth. Alle comfort aanwezig en geen lange wachttijden

  'Ermelinda Dom' reisde mee op de route Portsmouth Fishbourne met Wightlink

  Lees meer Lees minder
 • "Prima"

  .

  'Danny' reisde mee op de route Portsmouth Fishbourne met Wightlink

  Lees meer Lees minder
 • "Prima overtocht, heen en terug"

  De boot vaarde zowel heen als terug prima op tijd. Het is een comfortabele overtocht. Wel relatief duur. Vreemd dat de overtocht naar the Isle of Wight duurder is dan de overtocht Duinkerke-Dover. Nog een opmerking: als er dan toch grote ledschermen staan om de eerstvolgende vaart aan te geven, zorg dan ook dat ze werken. Heenweg gaf continue 23.59 aan, de terugweg gaf een half uur te laat aan.

  'Arjen' reisde mee op de route Portsmouth Fishbourne met Wightlink

  Lees meer Lees minder
 • "Prettig geregeld"

  Wij hadden een boeking van Portsmouth naar Fishbourn en een retourboeking op dezelfde route. Door vele files kwamen wij in de haven en was ons schip al vertrokken. Ondanks de drukte werden we direct op de eerstvolgende geboekt. Onze terugreis wilden we wijzigen van Yarmouth naar Lymington. Dat kon gaf men aan, tegen betaling. Wat ons betreft geen probleem. Toen we ons meldden mochten we direct mee zonder 1 cent bij te betalen. Complimenten Wightlink voor jullie excellente service en vriendelijkheid! Prima rederij en het aanbevelen waard!

  'Daan' reisde mee op de route Portsmouth Fishbourne met Wightlink

  Lees meer Lees minder

Portsmouth Gids

Portsmouth is een stad en haven gelegen in het graafschap Hampshire, aan de zuidkust van Engeland. Portsmouth is enige eiland stad van het Verenigd Koninkrijk en ligt ongeveer 100 km ten zuidwesten van Londen en 30 km ten oosten van Southampton. Portsmouth heeft een lange en roemruchte maritieme verleden. De stad is de thuisbasis van 's werelds oudste droogdok, nog steeds in gebruik, en de thuisbasis van de beroemde schepen zoals de HMS Warrior, de Mary Rose en de HMS Victory, Lord Nelson's vlaggenschip. De stad is ook de thuisbasis van een marinebasis, en de thuisbasis van de Koninklijke Marine Commandoes.

Portsmouth is een van de beste aangesloten havens van Engeland, en biedt veerdiensten aan passagiers naar negen verschillende bestemmingen. Er zijn drie terminals in de grote haven. De Continental veerhaven is de tweede drukste haven van het Verenigd Koninkrijk en ligt net ten noorden van de Naval Base. In het zuiden van de Naval Base ligt de Isle of Wight (Ryde) Passenger Ferry Terminal. De Terminal heeft veerdiensten naar Le Havre, Frankrijk en Bilbao, Spanje. Er zijn ook dagelijkse overtochten naar Cherbourg, Caen en St Malo in Frankrijk, St Helier in Jersey, St Peter Port op Guernsey en naar Ryde op Isle of Wight.

Fishbourne Gids

Gelegen op het Isle of Wight, Fishbourne is een kleine haven en dorp gelegen aan de oostelijke oever van de Wootton Creek en ligt tussen het dorpje Wootton en Ryde. Naam van het dorp wordt gedacht aan "stroom van vis" of "fish lente" betekenen.

Het Isle of Wight, op de oude Romeinen bekend als Vectis, is een provincie en het grootste eiland van Engeland, gelegen in het Engels Kanaal, dat is ongeveer 5 tot 8 km uit de kust van Hampshire, gescheiden van het vasteland van Groot-Brittannië door een zeestraat genaamd The Solent. Het eiland heeft een aantal resorts die vakantiebestemmingen zijn geweest sinds de Victoriaanse tijd.

Passagiers met voertuigen dienen uiterlijk 30 minuten vóór vertrek in de ferry terminal aanwezig te zijn. Voetgangers dienen uiterlijk 15 minuten vóór vertrek aanwezig te zijn. Houd rekening met de wachttijden tijdens het ophalen van de tickets. De terminal wordt beheerd door Wightlink, en heeft veerdiensten naar Portsmouth.