Eiland van Man

Hoe u overtochten vanuit Eiland van Man naar Noord Ierland kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Eiland van Man en Noord Ierland, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Steam Packet. De Douglas naar Belfast ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 2 uur 45 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Eiland van Man Noord Ierland overtocht tussen Douglas and Belfast.

Eiland van Man Noord Ierland Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Eiland van Man naar Noord Ierland

Over Eiland van Man:

Het eiland Man is een eiland in de Ierse Zee tussen Groot Brittannië en Ierland en is een Brits Kroonbezit.

Het eiland is gezegend met een omvangrijke kustlijn, adembenemende landschappen en onaangetaste stranden. Vanwege de ligging vlakbij de andere Britse Eilanden en Engeland is Man een perfect bestemming voor een ontspannende vakantie of weekendje weg met de familie.

Over Noord Ierland:

Noord Ierland is een van de vier gebieden van het Verenigd Koninkrijk. Het ligt op het Ierse eiland en grenst in het zuiden en westen aan de Republiek Ierland.

Of het nu de welvarende en bruisende stad Belfast en het verhaal van de Titanic is, de betoverende Giant's Causeway rotsformatie of de rijke cultuur en architectuur van de oude stad Derry is, Noord-Ierland heeft voor elk wat wils.