Eiland van Man

Hoe u overtochten vanuit Eiland van Man naar Ierland kunt boeken

Er zijn 2 veerboot routes tussen Eiland van Man en Ierland, met een gecombineerde 3 afvaarten per week. Steam Packet biedt 2 routes, Douglas naar Dublin gaat 1 keer per week & Douglas naar Belfast ongeveer 2 keer wekelijks.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Eiland van Man naar Ierland.

Eiland van Man Ierland Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Eiland van Man naar Ierland

Over Eiland van Man:

Het eiland Man is een eiland in de Ierse Zee tussen Groot Brittannië en Ierland en is een Brits Kroonbezit.

Het eiland is gezegend met een omvangrijke kustlijn, adembenemende landschappen en onaangetaste stranden. Vanwege de ligging vlakbij de andere Britse Eilanden en Engeland is Man een perfect bestemming voor een ontspannende vakantie of weekendje weg met de familie.

Over Ierland:

Ierland is een eiland in het noordwesten van Europa en is onderverdeeld in de Republiek Ierland en Noord-Ierland, dat deel uitmaakt van het Verenigd Koninkrijk.

Dublin, de hoofdstad van de Republiek Ierland, is gesticht door Vikingen en is tegenwoordig een populaire toeristenbestemming met attracties zoals de Guinness brouwerij. Ook andere graafschappen, zoals Kerry en Galway, zijn populaire bestemmingen.