Duitsland

Hoe u overtochten vanuit Duitsland naar Noorwegen kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Duitsland en Noorwegen, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Color Line. De Kiel naar Oslo ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 20 uur.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Duitsland Noorwegen overtocht tussen Kiel and Oslo.

Duitsland Noorwegen Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Duitsland naar Noorwegen

Over Duitsland:

Duitsland is een land in Centraal-Europa en is de voornaamste economische en politieke macht in Europa. De grootste stad is hoofdstad Berlijn.

Het stereotyperende in verband brengen van Duitsland met bier heeft voornamelijk te maken met de Beierse cultuur terwijl Duitsland in zijn geheel een gevarieerd land met vele historische regio's, ontspannen sfeer en internationale culturen is. De diversiteit is ook te zien in het landschap; een lange kustlijn in het noorden en de alpen in het zuiden.

Over Noorwegen:

Noorwegen is het meest westelijk gelegen land op het Scandinavische schiereiland en grenst aan Zweden, Finland en Rusland.

Het is onmogelijk om de attracties en het landschap van Noorwegen te overwaarderen; Opmerkelijke fjorden met steile bergen die uit het water opkomen, het bergachtige binnenland, enorme bossen in het oosten en het meest vertederende wild van Europa.

Daarnaast is ook de levendige cultuur erg vermakelijk, met een overvloed aan traditionele vieringen waar u uw vakantie omheen kunt plannen.