Corsica

Hoe u overtochten vanuit Corsica naar Sardinië kunt boeken

Er zijn 4 veerboot routes tussen Corsica en Sardinië, met een gecombineerde 53 afvaarten per week. Corsica Ferries biedt 3 routes, Ajaccio naar Porto Torres gaat 2 keer per week, Porto Vecchio naar Golfo Aranci ongeveer 1 keer per week & Porto Vecchio naar Porto Torres ongeveer 1 keer per week. Moby Lines biedt 1 Route, Bonifacio naar Santa Teresa di Gallura die 4 keer dagelijks gaat. Blu Navy biedt 1 Route, Bonifacio naar Santa Teresa di Gallura die 3 keer dagelijks gaat.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Corsica naar Sardinië.

Corsica Sardinië Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Corsica naar Sardinië

Over Corsica:

Gelegen ten westen van Italië en zuidoosten van Frankrijk aan de Middellandse Zee, het eiland Corsica heeft een mix van culturen en is een van de mooiste kusten van Europa.

Fijne keuken, pittoreske stranden, kristalheldere wateren en historische bezienswaardigheden, op Corsica vindt u al de beste dingen die de Middellandse Zee te bieden heeft. U kunt in de ochtenden genieten van de Corsicaanse zon, 's middags genieten van watersport, en dwalen door de charmante stadjes heuveltop bij zonsondergang, het bewonderen van de middeleeuwse burchten langs de weg.

Als een eiland in het hart van de Middellandse Zee, Corsica is een geweldig uitgangspunt voor een groot aantal Europese bestemmingen. Er zijn meerdere ferry havens langs de 1000 kilometer lange kustlijn, waardoor het nog makkelijker om over te varen naar populaire vakantiebestemmingen zoals het vasteland van Frankrijk, Italië en Sardinië.

Over Sardinië:

Het Italiaanse Sardinië is het op een na grootste eiland in de Middellandse Zee gelegen ten zuiden van Corsica.

Sardinië is een eiland met verleidelijke witte zandstranden en turquoise zee, maar zonder de herrie en stress van het Italiaanse vasteland. Zelfs landinwaarts is het landschap adembenemend; Beboste bergen, enige valleien en vrolijke schapen en vee.