Corsica

Hoe u overtochten vanuit Corsica naar Elba kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Corsica en Elba, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Corsica Ferries. De Bastia naar Portoferraio ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 1 uur 30 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Corsica Elba overtocht tussen Bastia and Portoferraio.

Corsica Elba Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Corsica naar Elba

Over Corsica:

Gelegen ten westen van Italië en zuidoosten van Frankrijk aan de Middellandse Zee, het eiland Corsica heeft een mix van culturen en is een van de mooiste kusten van Europa.

Fijne keuken, pittoreske stranden, kristalheldere wateren en historische bezienswaardigheden, op Corsica vindt u al de beste dingen die de Middellandse Zee te bieden heeft. U kunt in de ochtenden genieten van de Corsicaanse zon, 's middags genieten van watersport, en dwalen door de charmante stadjes heuveltop bij zonsondergang, het bewonderen van de middeleeuwse burchten langs de weg.

Als een eiland in het hart van de Middellandse Zee, Corsica is een geweldig uitgangspunt voor een groot aantal Europese bestemmingen. Er zijn meerdere ferry havens langs de 1000 kilometer lange kustlijn, waardoor het nog makkelijker om over te varen naar populaire vakantiebestemmingen zoals het vasteland van Frankrijk, Italië en Sardinië.

Over Elba:

Elba is het grootste eiland van de Toscaanse archipel en is na Sicilië en Sardinië het grootste eiland van Italië. Dit Mediterraans eiland hoort bij Italië en ligt op maar 10 km afstand van de westkust van het Italiaanse vasteland.

Het eiland heeft een buitengewoon mild klimaat en 147 kilometer kustlijn. De ongerepte natuur, majestueuze landschap, prachtige kustlijn en groene bossen en bergen maken Elba toto een populaire vakantiebestemming.