Aegadian Islands

Hoe u overtochten vanuit Aegadian Islands naar Sicilië kunt boeken

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Aegadian Islands naar Sicilië. De havens van 3 havens in Aegadian Islands worden per boot verbonden met 2 havens in Sicilië.

Er zijn een gecombineerd 41 dagelijkse overtochten en een selectie van 6 Veerboot Routes verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij waaronder Liberty Lines Fast Ferries, met de kortste vaartijd van ongeveer 25 minuten (Levanzo naar Trapani).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Aegadian Islands and Sicilië een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Aegadian Islands Sicilië Kaart

Klik voor Kaart

Over Aegadian Islands:

De Egadische Eilanden of de Egadi eilanden zoals lokaal bekend, zijn een archipel van kleine bergachtige eilanden aan de Middellandse Zee, voor de noordwestkust van Sicilië in Italië met een totale oppervlakte van ongeveer 38 vierkante kilometer.

De Egadische eilandengroep bestaat uit Favignana (het belangrijkste eiland en ook de grootste en drukste), Levanzo (klein en rustig) en Marettimo (het verste gelegen eiland van het vasteland), evenals de kleinere eilanden van formica en Maraone gelegen tussen Levanzo en het vasteland van Italië.

Deze archipel is een land van wonderen en als gevolg van een zeer lage bevolkingsdichtheid en wenselijk mediterrane klimaat, de Egadische groep is een perfecte locatie voor liefhebbers van rust en ongerepte natuur.

Met een van de mooiste zee-bedden ter wereld en een overvloed van multi-gekleurde fauna en flora, de eilanden van de Egadische eiland groep zijn adembenemende.

Reizen vanaf de Egadische Eilanden per boot is mogelijk via Sicilië en het vasteland, afhankelijk van de tijd van het jaar.

Over Sicilië:

Sicilië is het grootste eiland in het hart van de Middellandse Zee, gelegen bij het zuidelijkste punt van Italië en is tevens een regio van Italië.

Gelegen op de plek waar Oost, West, Afrika en Europa bij elkaar komen. Sicilië is het kruispunt van Mediterraanse culturen. Het verleden onder buitenlands bewind heeft een fascinerende combinatie van Griekse tempels, Normandische kerken en Barok paleizen achtergelaten. Samen met de wonderlijke natuur en lange warme seizoenen maakt dit bijna het hele jaar door een zeer aantrekkelijke bestemming van Sicilië.