Newcastle

Hoe boekt u een Veerboot naar Newcastle

Met Direct Ferries kunt u snel en gemakkelijk uw Veerboot naar Newcastle plannen en vergelijken met andere overtochten naar Engeland of naburige landen zodat u het best mogelijke tarief voor uw overtocht vindt.

Met onze vergelijkingstool vergelijkt u met één snelle en eenvoudig zoekopdracht alle veerdiensten naar Newcastle, inclusief alle beschikbare alternatieven.

Het enige wat u hoeft te doen is de vertrekhaven te kiezen voor uw overtocht naar Newcastle, het aantal personen, en op zoek te klikken om verder te gaan.

Veerboten naar Newcastle

Klik voor Kaart

Veerboot naar Newcastle Alternatieven

Newcastle Veerdiensten

 • DFDS Seaways Amsterdam naar Newcastle
  • 7 Afvaarten / Week 16 uur 45 min
  • Prijsaanvraag

Veerboot naar Newcastle klantenrecensies

 • "De reis was OK dankzij DFDS Seaways, de financiele afwerking van de transactie is een nachtmerrie da"

  De overtochten verzorgt door DFDS waren prima in orde, ze leverden zoals gevraagd, on-time, verzorgt eten en propere cabine. De dienten van Direct Ferries waren daarentegen veel slelchter. De bestelling van het dinner en breakfast was wel aangerekend maar niet doorgegeven aan DFDS en aldus 2 maal te betalen, daarnaast werd van mijn creditcard teveel afgenomen.

  'Peter' reisde per boot Veerboot naar Newcastle met DFDS Seaways aan boord de Princess Seaways

  Lees meer Lees minder
 • "Review "

  Prettige boot. Kleine kamers, maar het diner buffet was erg goed.

  'Anonieme' reisde per boot Veerboot naar Newcastle met DFDS Seaways aan boord de King Seaways

  Lees meer Lees minder
 • "Prima geregeld"

  Op de heenweg duurde het iets langer dan verwacht om aan boord te komen, parkeren. Jammer dat er geen drink/eet gelegenheid was bij de terminal. Aan boord, niet duidelijk dat je niet meer terug naar je auto kunt om nog even iets te pakken. (beter aangeven) Ook niet echt duidelijk hoe laat je 's ochtends weer naar je auto kunt. Vertier, drank en eetgelegenheden allemaal perfect. voldoende keus en redelijk geprijsd. Toiletten wel erg klein, dus smal. En een erg glimmende vloer, zodat men elkaar op de wc kunt zien zitten.

  'Ingrid' reisde per boot Veerboot naar Newcastle met DFDS Seaways aan boord de Princess Seaways

  Lees meer Lees minder
 • "Reis naar Schotland , via Newcastle"

  Het is geweldig om met de ferry naar England te varen . Auto parkeren , met lichte bagage naar je kamer , en dan ben je vrij . Zeer uitgebreid buffet en ontbijt . Leuke muzikale animatie vanaf 17.00hr tot 24.00hr . Leuke ervaring

  'Eduard' reisde per boot Veerboot naar Newcastle met DFDS Seaways aan boord de King Seaways

  Lees meer Lees minder