COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Varberg - Grenaa is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Alternatieven voor Varberg - Grenaa

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Zweden naar Denemarken.

Aan boord van de schepen

Varberg - Grenaa Veerbootmaatschappij

  • 14 Sailings Weekly 4 hr 15 min
  • Get price

Varberg Grenaa Veerboot klantenrecensies

 • "Grenaa varberg "

  Goede reizen met deze ferry gehad. Reis je met een hond is dat goed te doen. Enige opmerking het meubilair in de speciale hondenlounche is sterk verouderd. En zeer versleten een paar nieuwe goed zittende stoelen is vereist. Je zit er toch 4 u

  'Stena Nautica' travelled on Stena Nautica

  Lees meer Lees minder
 • "Prima bedrijf"

  Prima bedrijf. Vertrek en aankomst keurig op tijd. Toiletten en accomodatie waren voldoende. Tip: vermeldt op bevestiging, het adres van de haven. Handig om in de tomtom te kunnen zetten.

  'Stena Nautica' travelled on Stena Nautica

  Lees meer Lees minder
 • "Varberg-Grenaa"

  Alles was in orde,het eten goed en het personeel vriendelijk

  'Stena Nautica' travelled on Stena Nautica

  Lees meer Lees minder

Varberg naar Grenaa Veerboot

De Varberg Grenaa veerdienst verbindt Zweden met Denemarken. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Stena Line. De veerdienst gaat maximaal 14 keer per week met een vaartijd van ongeveer 4 uur 15 minuten.

Varberg Grenaa vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Varberg Gids

De Zweedse stad Varberg ligt in provincie Halland en is samen met de rest van Halland bekend om zijn 'typische westkust' zandstranden die geleidelijk veranderen in meer rotsachtig terrein als u meer naar het noorden in de Bohuslän Arcipelago en naar het noorden tot de Noordkaap gaat. Echter, na slechts 20 minuten rijden onthult het binnenland een heel ander terrein waar u zult worden begroet door glooiende heuvels, meren en bossen. De stad is populair bij toeristen, vooral tijdens de zomermaanden, wanneer veel Zweden vakantie daar. Een van de populairste attracties van de stad is zijn vesting, mede vanwege zijn omvang en ten tweede omdat het geen architectonische uniformiteit. Het fort werd voor het eerst gebouwd in de late 13e eeuw en heeft nieuwe secties toegevoegd aan het door de jaren heen. In de buurt van Varberg is er de VLF zender Grimeton, een interessante radio-technische faciliteit en geclassificeerd door UNESCO tot een World Cultural Heritage site en in de zomer kunnen worden bezocht.

Vanuit de haven vertrekken 14 veerboten per week naar Grenaa met een vaartijd van ongeveer 4 uur en 15 minuten.


Grenaa Gids

De Deense stad Grenaa is een havenstad gelegen aan de oostkust van het schiereiland Jutland en is de grootste stad van de regio. Grenaa kerk op het dorpsplein heeft een van de mooiste orgels en een beiaard met 42 bronzen klokken en is zeker een bezoek waard. In de stad, vindt u ook de Kattegatcentret, een aquarium gelegen aan zee met grote haaien en een focus op Nordic zout water vissen, en het Museum Osjylland-Grenaa in de stad. Slenterend door de stad vindt u vele kunstwerken tentoongesteld zien. Een andere populaire bestemming in de stad is het 5 km zandstrand, samen met de vele mooie huisjes die te huur zijn.

Grenaa is per boot verbonden met Varberg in Zweden en het eiland Anholt. De ferry terminal ligt dicht bij het centrum van Grenå en opent een uur vóór vertrek. U kunt tickets kopen op de 2de verdieping, ook de vertrekplaats voor reizigers zonder voertuigen.