Varberg
Grenaa
Veerboten naar Denemarken
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Varberg naar Grenaa Veerboot

Vindt Varberg Grenaa ferry tarieven, dienstregelingen en aanbiedingen op directferries.be en vergelijk tevens met andere overtochten van Zweden naar Denemarken zodat u gegarandeerd bespaart op de ticketprijs.

Bekijk dienstregelingen en tarieven van alle Varberg Grenaa ferry's zodat u gegarandeerd het beste tarief voor uw overtocht vindt. Indien er een alternatieve route tegen een beter tarief beschikbaar is zullen wij deze ook tonen.

Vergelijk nu talloze overtochten en dienstregelingen voor Varberg Grenaa veerdiensten online door de plaats van vertrek te selecteren in de Varberg Grenaa Zoek en boek en klik op de knop zoek.

Alternatieven voor Varberg - Grenaa

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Zweden naar Denemarken.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Welke ferry maatschappijen varen van Varberg naar Grenaa?

Er is 0 ferrymaatschappij voor Varberg naar Grenaa en dat is

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Varberg naar Grenaa?

Boek overtochten van Varberg naar Grenaa via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Varberg naar Grenaa?

Nee, je kunt niet als voetpassagier reizen, momenteel kun je alleen als je met een voertuig reist op de veerboot meereizen.

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Varberg naar Grenaa?

Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Varberg naar Grenaa?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.

Varberg Gids

De Zweedse stad Varberg ligt in provincie Halland en is samen met de rest van Halland bekend om zijn 'typische westkust' zandstranden die geleidelijk veranderen in meer rotsachtig terrein als u meer naar het noorden in de Bohuslän Arcipelago en naar het noorden tot de Noordkaap gaat. Echter, na slechts 20 minuten rijden onthult het binnenland een heel ander terrein waar u zult worden begroet door glooiende heuvels, meren en bossen. De stad is populair bij toeristen, vooral tijdens de zomermaanden, wanneer veel Zweden vakantie daar. Een van de populairste attracties van de stad is zijn vesting, mede vanwege zijn omvang en ten tweede omdat het geen architectonische uniformiteit. Het fort werd voor het eerst gebouwd in de late 13e eeuw en heeft nieuwe secties toegevoegd aan het door de jaren heen. In de buurt van Varberg is er de VLF zender Grimeton, een interessante radio-technische faciliteit en geclassificeerd door UNESCO tot een World Cultural Heritage site en in de zomer kunnen worden bezocht.

Vanuit de haven vertrekken 14 veerboten per week naar Grenaa met een vaartijd van ongeveer 4 uur en 15 minuten.


Grenaa Gids

De Deense stad Grenaa is een havenstad gelegen aan de oostkust van het schiereiland Jutland en is de grootste stad van de regio. Grenaa kerk op het dorpsplein heeft een van de mooiste orgels en een beiaard met 42 bronzen klokken en is zeker een bezoek waard. In de stad, vindt u ook de Kattegatcentret, een aquarium gelegen aan zee met grote haaien en een focus op Nordic zout water vissen, en het Museum Osjylland-Grenaa in de stad. Slenterend door de stad vindt u vele kunstwerken tentoongesteld zien. Een andere populaire bestemming in de stad is het 5 km zandstrand, samen met de vele mooie huisjes die te huur zijn.

Grenaa is per boot verbonden met Varberg in Zweden en het eiland Anholt. De ferry terminal ligt dicht bij het centrum van Grenå en opent een uur vóór vertrek. U kunt tickets kopen op de 2de verdieping, ook de vertrekplaats voor reizigers zonder voertuigen.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.