Sorry, de service St Malo - Plymouth is niet langer beschikbaar.
...

Overtochten naar St Malo - Plymouth

De dienst St Malo - Plymouth werd verzorgd door Brittany Ferries.

De route St Malo - Plymouth wordt niet langer verzorgd en er zijn helaas geen directe alternatieven tussen France, Brittany en England, UK. Bezoek onze route, haven, bestemming of veerbootmaatschappij pagina's voor de beschikbare alternatieven, of klik op de links op deze pagina voor meer informatie.

Voor de duizenden beschikbare routes kunt u terecht op onze zoekpagina.

Gemiddelde St Malo Plymouth tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste St Malo Plymouth boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

St Malo Gids

De Franse stad en zeehaven van St Malo ligt in Bretagne in het noordwesten van Frankrijk en ligt op het Engels Kanaal kust. Het werd gebouwd op een eiland van graniet en heeft een unieke sfeer, een mooi landschap en mooie stranden. St Malo is populair bij toeristen uit heel Europa, hoewel het voor sommige bezoekers het is nog maar het begin of het einde van een vakantie naar Bretagne als ze gebruik maken van de haven van de stad om ook van en naar Engeland te krijgen. De stad wordt algemeen beschouwd als de mooiste kanaal haven van Frankrijk met zijn geplaveide straten, hotels, bars, restaurants en winkels. Er zijn straten en pleinen omzoomd met hoge herenhuizen die op hun beurt worden omsloten door een compleet circuit van wallen. De moderne haven verbindt nu de citadel met het vasteland.

De haven van St Malo heeft twee nieuwe ferry terminals die goede voorzieningen voor passagiers met inbegrip van cadeauwinkels, cafés en wisselkantoor hebben. Veerdiensten vanuit de haven vertrekken naar Poole, Portsmouth en Weymouth in Engeland, via de Kanaaleilanden.

Plymouth Gids

De stad Plymouth in Devon, in het zuidwesten van Engeland heeft een rijke maritieme geschiedenis en vele beroemde lokale bevolking door de jaren heen, met inbegrip van Sir Francis. Plymouth is de grootste stad van Devon en heeft een indrukwekkende locatie aan de kust. De stad heeft een aantal prominente moderne buitenwijken en een groot centrum van de stad, die is vernieuwd, verharde en volledig verkeersvrij, en is vol met winkels, restaurants, cafés en bars. Beste toeristische attracties in Plymouth zijn onder meer de spectaculaire National Marine Aquarium, de stad de belangrijkste toeristische attractie, met vis tanks van gigantische proporties, onderwater tunnels en veel grote haaien; Plymouth Gin, een beroemde distilleerderij die dateert meer dan 400 jaar en is nog steeds de productie Gin; Dartmoor Wildlife Park, in het noordoosten van Plymouth en een bijzonder populaire attractie voor het bezoeken van toeristen en gezinnen; en Central Park, een grote groene ruimte in het hart van Plymouth, waar een breed scala aan sportfaciliteiten, waaronder een groot recreatiecomplex.

Veerboten vanuit Plymouth vertrekken naar Roscoff in Frankrijk en Santander in Spanje.