COVID-19 Update Wegens een uitzonderlijk hoog aantal vragen met betrekking tot Covid-19, en om ervoor te zorgen dat we die klanten helpen die de komende 72 uur vertrekken per ferry, zullen we de telefoonlijnen van onze klantenservice sluiten en alle vragen elektronisch afhandelen. Gebruik ons online contactformulier voor vragen aan onze klantenservice. Houd er rekening mee dat we alle vragen zullen behandelen op basis van de prioriteit van de vertrekdatum. Als de vertrekdatum niet op hele korte termijn is zullen we je vragen zo snel mogelijk beantwoorden, maar het kan helaas iets langer duren dan dat je normaal van ons gewend bent. Vanwege het uitzonderlijke karakter van Covid-19 bieden veerbootmaatschappijen klanten de mogelijkheid om de vertrekdatum te wijzigen of vouchers te ontvangen voor een toekomstige boeking. We waarderen je begrip hiervoor en steun in deze uitzonderlijke omstandigheden.

Coconut Beach Resort - Denarau is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Tavewa Island naar Fiji pagina.

Coconut Beach Resort - Denarau Veerbootmaatschappij

Coconut Beach Resort naar Denarau Veerboot

Vergelijk en boek nu uw Coconut Beach Resort Denarau ferry ticket van Tavewa Island naar Fiji met [--Website--] en u zult ongetwijfeld besparen op uw reis!

Raadpleeg onze Coconut Beach Resort Denarau ferry guide met alle informatie voor het boeken van uw veerovertocht naar Fiji, inclusief alle veermaatschappijen op de Coconut Beach Resort Denarau route en alternatieve veerdiensten.

Vergelijk nu talloze overtochten en dienstregelingen voor Coconut Beach Resort Denarau veerdiensten online door de plaats van vertrek te selecteren in de Coconut Beach Resort Denarau Zoek en boek en klik op de knop zoek.