Oslo naar Kopenhagen Veerboot

De Oslo Kopenhagen veerdienst verbindt Noorwegen met Denemarken. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, DFDS Seaways. De veerdienst gaat maximaal 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 17 uur 15 minuten.

Oslo Kopenhagen vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Oslo - Kopenhagen Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Oslo Kopenhagen tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Oslo Kopenhagen boekingen zijn voor een personenauto en 1 passagier.

Oslo Gids

Oslo is de hoofdstad van Noorwegen, die een boog van het land inneemt op het noordelijkste einde van de Oslofjord, en bijna wordt gehalveerd door de Nesodden schiereiland tegenover de stad in het zuiden. De rest van de stad wordt omgeven door heuvels en bergen met zo'n 40 eilanden gelegen binnen de stadsgrens. Oslo is een compacte stad en is gemakkelijk te verkennen met het openbaar vervoer. Het is ook mogelijk om fietsen te huren in het centrum van de stad. Oslo heeft een groot en gevarieerd aanbod van culturele attracties, verschillende gebouwen met kunstwerken van Edvard Munch en diverse andere internationale kunstenaars, maar ook verschillende Noorse kunstenaars. De Noorse regering heeft onlangs grote sommen geld geïnvesteerd in culturele installaties, installaties, gebouwen en festivals in de stad.

De grote haven van Oslo verbindt de stad met bestemmingen in Denemarken en Duitsland. De faciliteiten in de terminal zijn beperkt, maar zijn onder andere een koffiebar en een kleine vertrekhal. Bars en restaurants bevinden zich zeer dicht bij de terminal. Er zijn dagelijkse diensten naar Kopenhagen, Denemarken, met een vaartijd van ongeveer 16 uur, Kiel, Duitsland, met een vaartijd van ongeveer 19 uur en 30 minuten, Hirtshals, Denemarken (vaartijd: 10 uur) en Frederikshavn, Denemarken (vaartijd: 8 uur en 30 minuten).

Kopenhagen Gids

Gelegen aan de oostkust van Seeland, Kopenhagen is de hoofdstad van Denemarken en ligt op ongeveer 42 km naar het noorden ten westen van Malmö in Zweden en ongeveer 165 km naar het noorden ten oosten van Odense. De stad strekt zich uit over delen van het eiland Amager en bevat ook de enclave van Frederiksberg, een gemeente in zijn eigen recht. Sinds het begin van het millennium, heeft Kopenhagen gezien sterke stedelijke en culturele ontwikkeling, gefaciliteerd door de investeringen in haar instellingen en infrastructuur. De stad is het culturele, economische en bestuurlijke centrum van Denemarken en is een van de belangrijkste financiële centra van Noord-Europa met de beurs van Kopenhagen. In 2012, Kopenhagen werd derde in de rangschikking van de rijkste steden in de wereld in termen van het brutoloon, daalt van de eerste plaats in 2009. Sinds de voltooiing van de Øresund-brug, een weg, het spoor en tunnel-project, het grootstedelijk gebied van Kopenhagen is steeds meer geïntegreerd met de Zweedse provincie van Scania en de grootste stad, Malmö, die bekend staat als de Øresund-regio.

Veerdiensten vanuit de haven van de stad vertrekken naar bestemmingen in Zweden, Noorwegen en Polen.