moby_lines_moby_love

Moby Love

Dit schip wordt niet meer bediend door Moby Lines.

Deze gids is alleen van toepassing voor wanneer het schip werd bediend door Moby Lines en deze informatie is niet geldig voor huidige schepen en toekomstige activiteiten.

Moby Love is een van de Moby Lines vloot van kleinere veerboten ontworpen voor korte overtochten. Faciliteiten aan boord omvatten o.a. een bar, pizzapoint, snack-bar, boetiek, stoelen, Kinderspeelruimte, videogames en een zonnedek.

Hutten aan boord / Gereserveerde zitplaats

Het schip beschikt over een zitruimte met gereserveerde zitplaatsen.

Eten en drinken aan boord

Het schip beschikt over een snackbar, pizzapoint waar u terecht kunt voor snacks, frise en alcoholische dranken. Gelegen op het zonnedek, de Lido Bar serveert frise en alcoholische dranken waaronder cocktails.

Extra faciliteiten aan boord

Met een koud drankje in de hand kunt u genieten van de zon op de Moby Love zonnedek, of van een wandeling in de frisse zeebries.

Reizen met kinderen

Moby Love beschikt over 'Happy Moby', een speciale speelplaats voor kinderen. Voor de oudere kinderen is er een videogames gebied, vol met spelletjes.

Let op: Hoewel we alles hebben gedaan om het maken van onze Moby Love gids zo nauwkeurig en duidelijk mogelijk te maken, kunnen Faciliteiten aan boord, diensten en entertainment variëren, afhankelijk van de vertrekdatum en tijd van het jaar en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving door veerbootmaatschappijen worden gewijzigd en/of beëindigd

Lees meer Lees minder

Moby Love Recensies.

Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven over dit schip